Ben je op zoek naar een leuk kado voor je vriend, man, vader of grootvader? Een origineel en persoonlijk kadootje dat je zelf kunt ontwerpen met een grappige of persoonlijke tekst, namen of een afbeelding valt altijd in de smaak.

 

Bij ons ben je aan het juiste adres om kado’s voor mannen te personaliseren, ook wanneer je maar één stuk nodig hebt. Je vindt bij ons de allerleukste kado’s voor je partner, vrienden, familie en werknemers. Of je nu als particulier of als zakelijke klant wilt bestellen, het kan allebei! Bekijk hier welke mannenkado's je kan personaliseren.

 

Kado's voor mannen bekijken >

 

Ontwerp een drinkglas

Is hij een echte bier-, whiskey- of wijnliefhebber? Laat dan een persoonlijk glas graveren bij PersonalSuprise! Op onze website personaliseer je eenvoudig een van onze velen drinkglazen. Wanneer je ontwerp klaar is graveren wij het in wit op het gekozen glas. Doordat je het ontwerp volledig zelf kunt bepalen, heb je altijd een uniek kado. Een gepersonaliseerd drinkglas is vooral leuk voor samen te proosten op een mijlpaal, als bedankje, voor een verjaardag, vaderdag of gewoon zomaar. Altijd leuk toch!

 

Tijdens het ontwerpen kun je teksten, namen, afbeeldingen en eigen uploads toevoegen. Je bent hier vrij in en bepaalt volledig zelf hoe het glas eruit komt te zien.

Maak je kado compleet met een flesje wijn vol lekkers of een bierrekje. Zo kun je je kado direct vanuit huis compleet maken!

 

Heupfles laten graveren bij PersonalSurprise

Is je vader, opa of vriend een buitenmens en houdt hij van een sterk borreltje? Wij hebben een erg leuk en uniek kado. Laat een zwarte of zilveren heupfles graveren met jouw ontwerp. Een zakflacon/heupfles is het ultieme kado voor iemand die kan genieten van een sterk drankje.

 

Een persoonlijk kado is altijd leuk om te geven. Laat de heupfles graveren met een ontwerp, upload of de naam van de gelukkige ontvanger. Zo weet je zeker dat de eigenaar lang plezier beleeft aan dit speciale kado!

 

Personaliseer en bestel je kado eenvoudig online

Wij graveren jouw ontworpen geschenk met liefde. Met behulp van een lasermachine wordt het kado met grote precisie gegraveerd. Daarna pakken wij het ook als geschenk voor je in. Kant-en-klaar om te geven!

 

Ben je op zoek naar een een ander persoonlijk kado? Dan is deze persoonlijke flesopener misschien wat je zoekt. Of wat dacht je van een serveer- of snijplank zoals een pizzaplank? Een topkado voor de pizzaliefhebber! Bij PersonalSurprise hebben we een uitgebreid assortiment. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online jouw persoonlijke kado.

 

Persoonlijke kado’s zijn de leukste kado’s om te geven. Zo weet je zeker dat de ontvanger een kado krijgt dat niemand anders heeft!

 

Kado's voor mannen bekijken >