Sieraden graveren

Actieve filters

 • Ketting met naam| Elegant bar | Zilver

  € 17,96 € 23,95 -25%

  Met deze elegante en moderne halsketting houd je je geliefden altijd dichtbij. Vereeuwig de namen, geboortedatum of initialen van je dierbaren of (klein)kinderen op dit prachtige sieraad. Leuk om te geven als cadeau aan jezelf of aan een dierbare.

  De ketting is van Rvs met zilver verguld. Maak je eigen design op het graveeroppervlak. De toeslag voor gravures op ieder extra vlak is €6,95. Deze gepersonaliseerde ketting wordt in een mooi sieradendoosje verzonden, klaar om te geven als geschenk!

  • In prijs verlaagd

  Ketting met naam| Elegant bar | Rosé Goud

  € 17,96 € 23,95 -25%

  Met deze elegante en moderne halsketting houd je je geliefden altijd dichtbij. Vereeuwig de namen, geboortedatum of initialen van je dierbaren of (klein)kinderen op dit prachtige sieraad. Leuk om te geven als cadeau aan jezelf of aan een dierbare.

  De ketting is van Rvs met Rosé goud verguld. Maak je eigen design op het graveeroppervlak. De toeslag voor gravures op ieder extra vlak is €6,95. Deze gepersonaliseerde ketting wordt in een mooi sieradendoosje verzonden, klaar om te geven als geschenk!

 • Ketting met naam| Elegant bar | Goud

  € 17,96 € 23,95 -25%

  Met deze elegante en moderne halsketting houd je je geliefden altijd dichtbij. Vereeuwig de namen, geboortedatum of initialen van je dierbaren of (klein)kinderen op dit prachtige goudkleurige sieraad. Leuk om te geven als cadeau aan jezelf of aan een dierbare.

  De ketting is van Rvs met goud verguld. Maak je eigen design op het graveeroppervlak. De toeslag voor gravures op ieder extra vlak is €6,95. Deze gepersonaliseerde ketting wordt in een mooi sieradendoosje verzonden, klaar om te geven als geschenk!

Sieraden graveren

Voor een écht persoonlijk cadeau of aandenken kun je een sieraad laten graveren met een ontwerp dat je zelf eenvoudig maakt via de personalisatietool in onze webshop. Een persoonlijk sieraad valt altijd in de smaak! Een prachtig sieraad kan vereeuwigd worden met een naam, datum, tekst, initialen of de namen van (klein)kinderen. De gegraveerde sieraden worden verpakt in een chique cadeau doosje, helemaal klaar om te geven!  

Op zoek naar andere persoonlijke cadeaus?

BEKIJK HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT


Een persoonlijk sieraad is erg populair. Wij begrijpen wel waarom!

De ontvanger draagt dierbaren dicht bij zich. Een constante mooie herinnering aan zijn/haar (klein)kinderen, liefde of misschien wel een woord of andere tekst waaraan diegene graag herinnert wordt. Een mooi sieraad krijgt met een persoonlijke gravure een grote emotionele waarde. Denk aan de dag waarop het ja-woord gegeven wordt of de dag waarop een kind geboren wordt. Alle dagen, momenten, namen of woorden die voor jou een persoonlijke herinnering hebben vereeuwigen wij in dit sieraad. En volledig op jouw manier, jouw keuze voor een lettertype, grootte, en eventueel met icoontje.

 

Welke feestelijke gelegenheid of welk moment past het beste bij een gepersonaliseerd sieraad? 

Een gepersonaliseerd sieraad wordt vaak cadeau gedaan aan kinderen als kraam cadeau of bij een kinderverjaardag, zoals een armbandje voor kinderen met daarop de naam en op de achterkant de geboortedatum. Aan volwassenen worden armbanden of kettingen met één of meerdere namen, teksten of data gegraveerd, zoals een sieraad voor Moederdag. Verras oma of moeder met bijv. een ketting waar aan meerdere kanten gegraveerd wordt met de namen van de (klein)kinderen of datum van geboorte. Andere mooie momenten zijn met Valentijnsdag of een verjaardag, bijvoorbeeld met de initialen of de namen van de ontvanger.

 

Assortiment sieraden graveren

In ons assortiment vind je verschillende armbanden en halskettingen. De meeste sieraden zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren zoals goud, rosé goud en zilver. De sieraden bestaan uit roestvaststaal verguld met of gecombineerd met leder.