Wijnkist graveren

Actieve filters

 • Wijnkist graveren 1 vaks

  € 12,95

  Ontwerp zelf een 1 vaks wijnkist met logo's, teksten of symbolen. Geheel aan te passen aan de gelegenheid waarbij je deze wilt schenken. De wijnkist is van beukenhout en heeft een schuifdeksel met duimgat. 

 • Wijnkist graveren 2 vaks

  € 15,95

  Ontwerp zelf een 2 vaks wijnkist met logo's, teksten of symbolen. Geheel aan te passen aan de gelegenheid waarbij je deze wilt schenken. De wijnkist is van beukenhout en heeft een schuifdeksel met duimgat. 

  Deze 2 vaks wijnkist kun je compleet maken als cadeau met heerlijke flessen wijn.

 • Champagnekist graveren...

  € 13,95

  Ontwerp zelf een 1 vaks champagnekist met logo's, teksten of symbolen. Geheel aan te passen aan de gelegenheid waarbij je deze wilt schenken. De champagnekist is van beukenhout en heeft een schuifdeksel met duimgat. 

 • Wijnkist graveren 3 vaks

  € 17,95

  Deze 3 vaks wijnkist is van beukenhout en wordt het meest gebruikt om logo's op te graveren of grote ontwerpen. Je ontwerp is geheel aan te passen aan de gelegenheid.

 • Wijnkist 2 vaks met...

  € 16,95

  Uit deze wijnkist van beukenhout is een ovaalvormig gedeelte gesneden zodat de inhoud zichtbaar wordt. Dat geeft net iets extra's aan het uiterlijk van de kist. Wil je toch een dichte deksel? Kies dan de standaard 2 vaks wijnkist. Je ontwerp is geheel aan te passen aan de gelegenheid.

  Deze 2 vaks wijnkist kun je compleet maken als cadeau met heerlijke flessen wijn.

 • Wijnkist 3 vaks met...

  € 18,95

  Uit deze wijnkist van beukenhout is een ovaalvormig gedeelte gesneden zodat de inhoud zichtbaar wordt. Dat geeft net iets extra's aan het uiterlijk van de kist. Je ontwerp is geheel aan te passen aan de gelegenheid.

  Deze 3 vaks wijnkist kun je compleet maken als cadeau met heerlijke flessen wijn.

 • Luxe wijnkist graveren...

  € 24,95

  Op zoek naar een cadeau met een luxe uitstraling? Dan is deze luxe 2 vaks wijnkist inclusief accessoires een topcadeau!

  De wijnkist heeft 2 vakken met losse houten delen waarmee je de wijnflessen op zijn plek kunt leggen zodat ze niet verschuiven, ook geeft dit een chique uitstraling.

  Deze wijnkist kun je compleet maken als cadeau met heerlijke flessen wijn!

 • Luxe wijnkist graveren...

  € 21,95

  Op zoek naar een cadeau met een luxe uitstraling? Dan is deze wijnkist met interieur een topcadeau!

  De wijnkist heeft aan de binnenkant houtjes waarmee de fles stevig in de fles ligt. Ook geeft dit een chique uitstraling.

  Deze wijnkist kun je compleet maken als cadeau met heerlijke flessen wijn!

Wijnkist graveren

 

Een wijnkist graveren met jouw grappige, feestelijke of professionele ontwerp! Personaliseer een 1, 2 of 3 vaks wijnkist met tekst, vormen, ornamenten of een eigen upload zoals een logo. De wijnkist heeft veel personalisatie mogelijkheden aangezien wij deze ook kunnen lasersnijden. Indien je bepaalde vormen uitgesneden wenst te hebben voor bijv. kerst, nieuwjaar, een logo of andere vorm, neem dan contact met ons op (alleen vanaf 10 stuks). 

 

Assortiment wijnkisten 
Ons assortiment bestaat uit standaard wijnkisten en luxe wijnkisten met toebehoren. Kies hieronder de gewenste wijnkist, ga naar de personalizer en bekijk de mogelijkheden.

 

Cadeaumoment wijnkist 
Een gepersonaliseerde wijnkist wordt vaak cadeau gedaan bij een verjaardag, jubileum, huwelijk, of als relatiegeschenk / eindejaarsgeschenk. Uiteraard kun je je cadeau compleet maken met een heerlijke fles Italiaanse wijn, bubbels of een goed gevuld geschenkpakket met veel lekkers!

 

Staffelkortingen wijnkisten vanaf 10 stuks 
Bij ieder product staan de staffelkortingen in het tabblad ‘volumekorting’, vul het gewenste getal in en uw nieuwe productprijs wordt automatisch berekend.