Zakelijk

Actieve filters

 • Visitekaartjeshouder...

  € 14,95

  Met deze gepersonaliseerde visitekaartjeshouder op je bureau, trek je de aandacht! Een mooi cadeau om je eigen, en de van contacten ontvangen, visitekaartjes in op te bergen en te beschermen. Op deze visitekaartjeshouder kun je je bedrijfslogo, tekst of bedrijfsnaam laten graveren. Dit cadeau is leuk voor jezelf, als origineel cadeau voor de opening van een zaak of als geschenk voor medewerkers.


  Deze visitekaartjeshouder is gemaakt van rvs en heeft een afmeting van 9.6 x 6 cm. De gravure wordt in het zwart op de bovenkant gegraveerd en is slijtvast. Weet je al wat er op jouw visitekaartjes houder komt? Ontdek de mogelijkheden in de tool!  Meer dan 2 stuks? Staffelkortingen worden automatisch berekend. Informatie voor zakelijke of speciale bestellingen.

  ▼ Meer informatie hieronder

 • Persoonlijk bierpakket...

  € 21,95

  Drinken jij en je vrienden graag een biertje? Ben je op zoek naar een uniek cadeau en wil je hun naam laten vereeuwigen? Dan is een gegraveerd bierpakket erg leuk om te geven. Een origineel cadeau voor een verjaardagsfeest, een housewarming, Vaderdag of als relatiegeschenk.

  Dit persoonlijke bierpakket bevat een bierrekje met 3 seizoensgerelateerde speciaalbiertjes. Het ontwerp wordt in bruin op het rekje gegraveerd. Wanneer je in een paar simpele stappen een ontwerp hebt gemaakt, gaan wij voor je aan de slag. Wij graveren je ontwerp met onze lasermachine in het rekje. Begin snel met je ontwerp!


  Meer dan 2 stuks? Staffelkortingen worden automatisch berekend. Informatie voor zakelijke of speciale bestellingen.

  ▼ Meer informatie hieronder

 • Luxe wijnkist graveren...

  € 24,95

  Wil je graag wijn geven en zoek je een originele, chique manier om dit te presenteren? Laat dan deze luxe wijnkist graveren met namen & datum, of je eigen ontwerp. Als de flessen leeg zijn, is deze wijnkist handig om andere flessen wijn in te bewaren: hij staat namelijk erg leuk in de keuken! Een origineel cadeau voor de opening van een zaak of een huwelijksfeest. En geschikt als relatiegeschenk.

  De wijnkist heeft 2 vakken met losse, houten delen waardoor de wijnflessen op hun plek blijven. Je ontwerp wordt in het bruin gegraveerd. Maak de wijnkist compleet met twee flessen wijn uit ons assortiment. Voor wie ga jij deze wijnkist personaliseren?


  Meer dan 2 stuks? Staffelkortingen worden automatisch berekend. Informatie voor zakelijke of speciale bestellingen.

  ▼ Meer informatie hieronder

Zakelijk

Informatie over: 

Snelle levering

Grote aantallen

Meerdere gravures en afleveradressen

Eigen bestanden aanleverenPersoonlijke cadeaus als zakelijk geschenk:

Cadeau medewerkers 
Bent u op zoek naar een persoonlijk cadeau voor uw collega’s of personeel? Kies dan een cadeau dat u zelf kunt personaliseren met uw eigen bestand(en), zijn of haar naam, datum of jaar van indiensttreding of wellicht een persoonlijke boodschap. Lees hier meer indien u meer dan 10 namen of unieke gravures wilt laten maken. Deze cadeaus worden vaak gegeven als kerstcadeau, kraamcadeau of afscheidscadeau voor medewerkers. Deze cadeaus kunt u persoonlijk overhandigen of bij alle medewerkers thuisbezorgen.

Cadeau medewerkers, collega's, werknemers


Persoonlijk afscheidscadeau collega 

Tijdens een afscheid wordt er op zoek gegaan naar een leuk afscheidscadeautje typerend voor de collega die afscheid neemt. Bijgevoegd is er vaak een kaartje geschreven met een groet of boodschap van de directe collega’s. Daar weten wij een leuke, onderscheidende variant voor! Vereeuwig de geschreven groet of boodschap op een cadeau door deze persoonlijke teksten met stift op te laten schrijven, in te scannen en te laten graveren op een cadeau.

Tip! Plaats de naam van de medewerker met typerende woorden of grappige bijnamen in het midden van het cadeau met daaromheen de persoonlijke teksten van collega’s.

Cadeau als promotiemateriaal 
Op zoek naar een cadeau met het logo van uw bedrijf met eventuele tekst of een slogan? Wij graveren regelmatig cadeaus als promotiemateriaal of giveaway voor op een beurs of cadeaus die zó speciaal zijn dat ze niet snel weggegooid zullen worden. Daardoor behouden ze lang hun promotiewaarde. Voorbeelden zijn een bakker die een broodplank geeft met het bedrijfslogo of een aannemer/keukenhandelaar die het ultieme housewarming cadeau geeft door een grote snijplank te geven met de succeswens in het nieuwe huis of in de nieuwe keuken. Bij haast is een zeer spoedige levering mogelijk.

Persoonlijk relatiegeschenk 
Maak indruk met een gepersonaliseerd relatiegeschenk, eindejaarsgeschenk of een geschenk gegraveerd met uw logo. Dat kan eenvoudig, duidelijk en snel al vanaf 1 stuk. Wilt u meer dan 2 cadeaus laten graveren, dan wordt er automatisch een staffelkorting berekend. Bij het graveren van meer dan 10 cadeaus, leest u op deze pagina hoe u dit het beste kunt aanleveren. Meer informatie over de staffelkortingen kunt u vinden bij het desbetreffende cadeau onder de knop ‘Staffelkortingen’.

Persoonlijk relatiegeschenk met logo - zakelijk geschenk


Referentie 

Ellen Mouthaan Makelaardij recensie

Ellen Mouthaan Makelaardij'Wat ben ik zojuist blij verrast met dozen vol mooie snijplanken. Ik heb werkelijk nog nooit promotiemateriaal besteld en het zo snel binnen gehad! Wat een top service! Daarnaast zijn het écht mooie snijplanken, is het logo goed gegraveerd en nog leuk ingepakt met oranje ook. Hulde!'