Zakelijk

Actieve filters

 • Visitekaartjeshouder...

  € 14,95

  Met deze gepersonaliseerde visitekaartjes houder op je bureau, trek je de aandacht. Een mooi cadeau om visitekaartjes in op te bergen en te beschermen. 

  Op deze visitekaarthouder wordt uw logo, tekst, slogan of bedrijfsnaam gegraveerd. De gravure is zwart en slijtvast en wordt op de bovenkant gegraveerd.

  Meer dan 10 stuks? Lees verder bij Cadeau info.

 • Persoonlijk bierpakket...

  € 21,95

  Geef een gepersonaliseerd bierpakket met 1 pils en 2 seizoensgerelateerde speciaalbiertjes. Personaliseer het kratje met een leuke tekst, logo en/of symbolen. Er wordt op de 2 houten latjes gegraveerd.

  Tip: leuk als Vaderdagcadeau met naam en een grappige tekst of als relatiegeschenk met logo.

  Meer dan 10 stuks? Lees verder bij Cadeau info.

 • Luxe wijnkist graveren...

  € 24,95

  Op zoek naar een cadeau met een luxe uitstraling? Dan is deze luxe 2 vaks wijnkist inclusief accessoires een topcadeau!

  De wijnkist heeft 2 vakken met losse houten delen waarmee je de wijnflessen op zijn plek kunt leggen zodat ze niet verschuiven, ook geeft dit een chique uitstraling.

  Deze wijnkist kun je compleet maken als cadeau met heerlijke flessen wijn!

  Meer dan 10 stuks? Lees verder bij Cadeau info.

Zakelijk

Informatie over: 

Snelle levering

Grote aantallen

Meerdere gravures en afleveradressen

Eigen bestanden aanleverenPersoonlijke cadeaus als zakelijk geschenk:

Cadeau medewerkers 
Bent u op zoek naar een persoonlijk cadeau voor uw collega’s of personeel? Kies dan een cadeau dat u zelf kunt personaliseren met uw eigen bestand(en), zijn of haar naam, datum of jaar van indiensttreding of wellicht een persoonlijke boodschap. Lees hier meer indien u meer dan 10 namen of unieke gravures wilt laten maken. Deze cadeaus worden vaak gegeven als kerstcadeau, kraamcadeau of afscheidscadeau voor medewerkers. Deze cadeaus kunt u persoonlijk overhandigen of bij alle medewerkers thuisbezorgen.

Cadeau medewerkers, collega's, werknemers


Persoonlijk afscheidscadeau collega 

Tijdens een afscheid wordt er op zoek gegaan naar een leuk afscheidscadeautje typerend voor de collega die afscheid neemt. Bijgevoegd is er vaak een kaartje geschreven met een groet of boodschap van de directe collega’s. Daar weten wij een leuke, onderscheidende variant voor! Vereeuwig de geschreven groet of boodschap op een cadeau door deze persoonlijke teksten met stift op te laten schrijven, in te scannen en te laten graveren op een cadeau.

Tip! Plaats de naam van de medewerker met typerende woorden of grappige bijnamen in het midden van het cadeau met daaromheen de persoonlijke teksten van collega’s.

Cadeau als promotiemateriaal 
Op zoek naar een cadeau met de logo van uw bedrijf met eventuele tekst of een slogan? Wij graveren regelmatig cadeaus als promotiemateriaal of giveaway voor op een beurs of cadeaus die zó speciaal zijn dat ze niet snel weggegooid zullen worden. Daardoor behouden ze lang hun promotiewaarde. Voorbeelden zijn een bakker die een broodplank geeft met het bedrijfslogo of een aannemer/keukenhandelaar die het ultieme housewarming cadeau geeft door een grote snijplank te geven met de succeswens in het nieuwe huis of in de nieuwe keuken. Bij haast is een zeer spoedige levering mogelijk.

Persoonlijk relatiegeschenk 
Maak indruk met een gepersonaliseerd relatiegeschenk, eindejaarsgeschenk of een geschenk gegraveerd met uw logo. Dat kan eenvoudig, duidelijk en snel al vanaf 1 stuk. Mocht u meer dan 10 cadeaus willen laten graveren dan wordt er automatisch een staffelkorting berekend. Meer informatie over de staffelkortingen kunt u vinden bij het desbetreffende cadeau onder de knop ‘Staffelkortingen’.

Persoonlijk relatiegeschenk met logo - zakelijk geschenk


Referentie 

Ellen Mouthaan Makelaardij recensie

Ellen Mouthaan Makelaardij'Wat ben ik zojuist blij verrast met dozen vol mooie snijplanken. Ik heb werkelijk nog nooit promotiemateriaal besteld en het zo snel binnen gehad! Wat een top service! Daarnaast zijn het écht mooie snijplanken, is het logo goed gegraveerd en nog leuk ingepakt met oranje ook. Hulde!'