Verzendtermijn en Verzendkosten

 Verzendtermijn 

Nederland

België

Tot € 50,- Vanaf € 50,- Tot € 50,- Vanaf € 50,-
Spoed produceren Volgende werkdag verzonden € 7,95 € 3,- € 9,95 € 6,95

Standaard levering

In 2-3 werkdagen verzonden € 4,95 € 0,- € 6,95 € 3,95

DHL Servicepunt levering  

In 2-3 werkdagen verzonden € 4,95 € 0,- € 6,95 € 3,95

 De genoemde bedragen in bovenstaande tabel zijn inclusief BTW. 

*Bij bestellingen met grote aantallen kan de verzendtermijn afwijken. Verzendtermijn België + 1 werkdag. Mocht er sprake zijn van een langere verzendtermijn, dan nemen wij z.s.m. contact op. 

Leverzekerheid koerier DHL en feestdagen

Jouw cadeau wordt verzonden met DHL. Wij gaan ervan uit dat DHL jouw pakket binnen 24 uur levert. DHL stuurt je e-mails bij iedere statuswijziging in het zendproces. Je cadeau is ten alle tijden traceerbaar. Track & trace codes zijn te vinden in de e-mails die naar je verzonden worden (check ook je spamfolder). Wij raden je wel aan om rekening te houden met drukte omtrent speciale (feest)dagen en drukte rondom de kerstperiode of andere uitzonderlijke momenten waarbij koeriersdiensten het enorm druk hebben. Tijdens en de eerste week na Kerst is er geen spoedproductie.  

Internationale verzending

Cadeau verzenden naar een ander land? Dat kan! Bij leveringen buiten Nederland en België kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Neem a.u.b. contact op voor internationale verzendingen onder vermelding van het betreffende land.

 

Betaalinformatie

De betalingen in onze webshop worden verzorgd door Stichting Mollie Payments. Zij staat bekend om haar jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige afhandeling van betalingen voor een groot aantal webshops. Wij bieden verschillende methodes om jouw bestelling te betalen. Alle betalingen vinden plaats middels een beveiligde verbinding. Zodra jouw betaling is ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging op het opgegeven e-mailadres (niet ontvangen? check altijd de ongewenste e-mail).

 

Bankgegevens van PersonalSurprise

PersonalSurprise
SWIFT / BIC code: INGBNL2A
IBAN: NL65INGB0008322420
KvK: 77963016

 

Welke betaalmogelijkheden heb ik?

Wij bieden verschillende methodes om jouw bestelling te betalen. Je betaling wordt dan direct verwerkt zodat we jouw cadeau meteen in behandeling kunnen nemen. In het bestelproces kun je kiezen uit de volgende methoden:

Ideal
Creditcard
Bancontact
Paypal
Bankoverschrijving

Wil je een zakelijke bestelling doen en liever achteraf betalen? Neem dan contact met ons op per telefoon of stuur een e-mail.

 

Heb je nog verdere vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op!