Verzenden

Levering Nederland

Standaard productie:   € 5,95
Spoed productie:  € 12,90

De extra kosten voor spoed productie worden betaald voor een versnelde productie. Jouw order krijgt voorrang op andere orders. Deze kosten staan los van de levering. Mocht er vertraging ontstaan bij de koerier dan kunnen deze kosten niet gecrediteerd worden.

Levertijd

De geschatte levertijd staat bij het betreffende product in het groene vlak op de product pagina boven de paarse 'Personaliseren' knop.

Levering België

Standaard productie:  € 7,95
Spoed productie:  € 14,90

De extra kosten voor spoed productie worden betaald voor een versnelde productie. Jouw order krijgt voorrang op andere orders. Deze kosten staan los van de levering. Mocht er vertraging ontstaan bij de koerier dan kunnen deze kosten niet gecrediteerd worden.

Levertijd

De geschatte levertijd staat bij het betreffende product in het groene vlak op de product pagina boven de paarse 'Personaliseren' knop. Houdt rekening met één werkdag extra levertijd voor zendingen naar België.

Wij verzenden onze pakketten met DHL levering aan huis. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om zendingen op een pakketpunt te laten afleveren. Wij overhandigen jouw pakket binnen de verzendtermijn zoals hieronder omschreven. Mochten wij dit niet halen door bijv. drukte, dan zullen we altijd contact met je opnemen. Wanneer wij jouw zending hebben overhandigd aan de koerier ontvang je van DHL track & trace mails. Mochten zij vertraging hebben dan zullen zij dit communiceren naar jou. Mocht je problemen ervaren over de levering dan is de snelste manier om contact op te nemen door in de track & trace mails op de groene knop 'Contact' klikken. Dan ben je direct in contact met de verzendpartij. Ook kun je contact opnemen met ons, wij zullen dan voor jou contact opnemen met de verzendpartij.
Jouw cadeau wordt verzonden met DHL. Wij gaan ervan uit dat DHL jouw pakket binnen 24 uur levert. DHL stuurt je e-mails bij iedere statuswijziging in het zendproces. Je cadeau is ten alle tijden traceerbaar. Track & trace codes zijn te vinden in de e-mails die naar je verzonden worden (check ook je spamfolder). Wij raden je wel aan om rekening te houden met drukte omtrent speciale (feest)dagen en drukte rondom de kerstperiode of andere uitzonderlijke momenten waarbij koeriersdiensten het enorm druk hebben. Van 23 december t/m de eerste week in het nieuwe jaar is er geen spoedproductie.
Cadeau verzenden naar een ander land? Dat kan! Bij leveringen buiten Nederland en België kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Neem a.u.b. contact op voor internationale verzendingen onder vermelding van het betreffende land.
Voor grote aantallen kunt u het beste terecht bij onze zakelijke website: www.personalsurprise-zakelijk.nl Indien er bij een grote bestelling een levering per pallet nodig is, kan er een toeslag van €85,- excl. btw in rekening gebracht worden. Dit zullen wij altijd vooraf vermelden.

Betalen

Bankgegevens van PersonalSurprise

PersonalSurprise
SWIFT / BIC code: INGBNL2A
IBAN: NL65INGB0008322420
KvK: 77963016

Welke betaalmogelijkheden heb ik?

Wij bieden verschillende methodes om jouw bestelling te betalen. Je betaling wordt dan direct verwerkt zodat we jouw cadeau meteen in behandeling kunnen nemen. In het bestelproces kun je kiezen uit de volgende methoden:

  • iDEAL
  • Klarna Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Bancontact
  • Paypal
  • Op factuur betalen:
    Hoe? Ga naar het betreffende product, klik op de knop 'Personaliseren', maak het gewenste ontwerp en klik op offerte aanvragen (alleen mogelijk vanaf 10 stuks). 

De betalingen in onze webshop worden verzorgd door Stichting Mollie Payments. Zij staat bekend om haar jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige afhandeling van betalingen voor een groot aantal webshops. Wij bieden verschillende methodes om jouw bestelling te betalen. Alle betalingen vinden plaats middels een beveiligde verbinding. Zodra jouw betaling is ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging op het opgegeven e-mailadres (niet ontvangen? check altijd de ongewenste e-mail).

Heb je nog andere vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op!