Verzenden

Informatie levering en koerier

Wij verzenden onze pakketten met DHL levering aan huis. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om zendingen op een pakketpunt te laten afleveren. Wij overhandigen jouw pakket binnen de verzendtermijn zoals hieronder omschreven. Mochten wij dit niet halen door bijv. drukte, dan zullen we altijd contact met je opnemen. Wanneer wij jouw zending hebben overhandigd aan de koerier ontvang je van DHL track & trace mails. Mochten zij vertraging hebben dan zullen zij dit communiceren naar jou. Mocht je problemen ervaren over de levering dan is de snelste manier om contact op te nemen door in de track & trace mails op de groene knop 'Contact' klikken. Dan ben je direct in contact met de verzendpartij. Ook kun je contact opnemen met ons, wij zullen dan voor jou contact opnemen met de verzendpartij.

Verzendtermijn

Op iedere productpagina en verder in het bestelproces kunt u de geschatte levertijd zien. Dit is een schatting, wij kunnen niet met zekerheid zeggen wanneer de koerier het daadwerkelijk kan afleveren.

Indien de producten niet voorradig zijn of wanneer de order groter is dan 25 stuks, kan het zijn dat er niet met spoed geproduceerd kan worden. In dat geval ontvang je een mail voor verdere informatie omtrent de levering.

 • Voor België moet hier mogelijk één extra werkdag bijgeteld worden.
 • Altijd onder voorbehoud van eventuele vertraging van de koerier DHL.
 • Bij bestellingen met grote aantallen kan de verzendtermijn afwijken. Mocht er sprake zijn van een langere verzendtermijn, dan nemen wij z.s.m. contact op. De genoemde bedragen in bovenstaande tabel zijn inclusief BTW.

Leverzekerheid koerier DHL en feestdagen

Jouw cadeau wordt verzonden met DHL. Wij gaan ervan uit dat DHL jouw pakket binnen 24 uur levert. DHL stuurt je e-mails bij iedere statuswijziging in het zendproces. Je cadeau is ten alle tijden traceerbaar. Track & trace codes zijn te vinden in de e-mails die naar je verzonden worden (check ook je spamfolder). Wij raden je wel aan om rekening te houden met drukte omtrent speciale (feest)dagen en drukte rondom de kerstperiode of andere uitzonderlijke momenten waarbij koeriersdiensten het enorm druk hebben. Van 23 december t/m de eerste week in het nieuwe jaar is er geen spoedproductie.

Internationale verzending

Cadeau verzenden naar een ander land? Dat kan! Bij leveringen buiten Nederland en België kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Neem a.u.b. contact op voor internationale verzendingen onder vermelding van het betreffende land.

Verzendkosten

Verzendkosten Nederland en België
Indien er bij een grote bestelling een levering per pallet nodig is, kan er een toeslag van €85,- excl. btw in rekening gebracht worden.

Betalen

Bankgegevens van PersonalSurprise

PersonalSurprise
SWIFT / BIC code: INGBNL2A
IBAN: NL65INGB0008322420
KvK: 77963016

Welke betaalmogelijkheden heb ik?

Wij bieden verschillende methodes om jouw bestelling te betalen. Je betaling wordt dan direct verwerkt zodat we jouw cadeau meteen in behandeling kunnen nemen. In het bestelproces kun je kiezen uit de volgende methoden:

 • iDEAL
 • Klarna Achteraf betalen
 • Creditcard
 • Bancontact
 • Paypal
 • Op factuur betalen:
  Hoe? Ga naar het betreffende product, klik op de knop 'Personaliseren', maak het gewenste ontwerp en klik op offerte aanvragen (alleen mogelijk vanaf 10 stuks). 

De betalingen in onze webshop worden verzorgd door Stichting Mollie Payments. Zij staat bekend om haar jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige afhandeling van betalingen voor een groot aantal webshops. Wij bieden verschillende methodes om jouw bestelling te betalen. Alle betalingen vinden plaats middels een beveiligde verbinding. Zodra jouw betaling is ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging op het opgegeven e-mailadres (niet ontvangen? check altijd de ongewenste e-mail).

Heb je nog andere vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op!