Verzendtermijn

Bij ieder product en verder in het bestelproces kunt u de geschatte levertijd zien. Hieronder een overzicht:

personalsurprise-verzenden

Voor België moet hier mogelijk één extra werkdag bijgeteld worden. Onder voorbehoud van eventuele vertraging van de kant van de koerier DHL. Bij bestellingen met grote aantallen kan de verzendtermijn afwijken. Mocht er sprake zijn van een langere verzendtermijn, dan nemen wij z.s.m. contact op. De genoemde bedragen in bovenstaande tabel zijn inclusief BTW.

Leverzekerheid koerier DHL en feestdagen

Jouw cadeau wordt verzonden met DHL. Wij gaan ervan uit dat DHL jouw pakket binnen 24 uur levert. DHL stuurt je e-mails bij iedere statuswijziging in het zendproces. Je cadeau is ten alle tijden traceerbaar. Track & trace codes zijn te vinden in de e-mails die naar je verzonden worden (check ook je spamfolder). Wij raden je wel aan om rekening te houden met drukte omtrent speciale (feest)dagen en drukte rondom de kerstperiode of andere uitzonderlijke momenten waarbij koeriersdiensten het enorm druk hebben. Tijdens en de eerste week na Kerst is er geen spoedproductie.

Internationale verzending

Cadeau verzenden naar een ander land? Dat kan! Bij leveringen buiten Nederland en België kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Neem a.u.b. contact op voor internationale verzendingen onder vermelding van het betreffende land.

 

Verzendkosten

verzendkosten-personal-surprise-gepersonaliseerd-cadeau

Betaalinformatie

De betalingen in onze webshop worden verzorgd door Stichting Mollie Payments. Zij staat bekend om haar jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige afhandeling van betalingen voor een groot aantal webshops. Wij bieden verschillende methodes om jouw bestelling te betalen. Alle betalingen vinden plaats middels een beveiligde verbinding. Zodra jouw betaling is ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging op het opgegeven e-mailadres (niet ontvangen? check altijd de ongewenste e-mail)

 

BetalenBankgegevens van PersonalSurprise

PersonalSurprise
SWIFT / BIC code: INGBNL2A
IBAN: NL65INGB0008322420
KvK: 77963016

 

Welke betaalmogelijkheden heb ik?

Wij bieden verschillende methodes om jouw bestelling te betalen. Je betaling wordt dan direct verwerkt zodat we jouw cadeau meteen in behandeling kunnen nemen. In het bestelproces kun je kiezen uit de volgende methoden:

iDEAL
Klarna Achteraf betalen
Creditcard
Bancontact
Paypal

Wil je een zakelijke bestelling doen en liever achteraf betalen? Neem dan contact met ons op per telefoon of stuur een e-mail.

 

Heb je nog verdere vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op!