Verzendtermijn en Verzendkosten

* Verzendtermijn NL

Verzendkosten NL

Verzendkosten BE

Tot € 50,- Vanaf € 50,- Tot € 50,- Vanaf € 50,-
Spoedlevering 1 tot 2 werkdagen € 7,95 € 3,- n.v.t. n.v.t.
Standaard levering 3 tot 5 werkdagen € 4,95 € 0,- € 6,95 € 0,-

De genoemde bedragen in bovenstaande tabel zijn inclusief BTW. Spoedlevering.

*Bij bestellingen met grote aantallen kan de verzendtermijn afwijken. Verzendtermijn België + 1 werkdag. Mocht er sprake zijn van een langere termijn dan de gekozen afleverdatum, dan nemen wij z.s.m. contact met op. 

 

Leverzekerheid koerier PostNL en feestdagen

Jouw cadeau wordt verzonden met PostNL. Wij gaan ervan uit dat PostNL jouw pakket op de gekozen dag of binnen onze verzendtermijn aflevert, aangezien 98% van de post op tijd afgeleverd wordt. Wij raden je wel aan om rekening te houden met feestdagen en drukte rondom de kerstperiode.

 

Internationale verzending

Cadeau verzenden naar een ander land? Dat kan! Bij leveringen buiten Nederland en België kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Neem a.u.b. contact op voor internationale verzendingen onder vermelding van het betreffende land.

 

Betaalinformatie

De betalingen in onze webshop worden verzorgd door Stichting Mollie Payments. Zij staat bekend om haar jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige afhandeling van betalingen voor een groot aantal webshops. Wij bieden verschillende methodes om jouw bestelling te betalen. Alle betalingen vinden plaats middels een beveiligde verbinding. Zodra jouw betaling is ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging op het opgegeven e-mailadres (niet ontvangen? check altijd de ongewenste e-mail).

 

Bankgegevens van PersonalSurprise

PersonalSurprise V.O.F.
SWIFT / BIC code: INGBNL2A
IBAN: NL65INGB0008322420
KvK: 71499199

 

Welke betaalmogelijkheden heb ik?

Wij bieden verschillende methodes om jouw bestelling te betalen. Je betaling wordt dan direct verwerkt zodat we jouw cadeau meteen in behandeling kunnen nemen. In het bestelproces kun je kiezen uit de volgende methoden:

  • Ideal
  • Creditcard
  • Bancontact
  • Paypal

Wil je een zakelijke bestelling doen en liever achteraf betalen? Neem dan contact met ons op per telefoon: +31(0)645611969 of e-mail: info@personalsurprise.nl.

 

Heb je nog verdere vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op!