Het verhaal achter PersonalSurprise

Bij PersonalSurprise is onze oorsprong een verhaal van passie en het ontdekken van de buitengewone waarde van gepersonaliseerde producten.

Het begon met het beheersen van de lasergraveertechniek. Iets wat we graag wilden delen met de buitenwereld. Bij ieder cadeaumoment werd er een passend cadeau bedacht en gegraveerd. Voor een jubileum van kennissen werd er gekozen om champagneglazen te graveren. Een tijdje na het jubileumfeest verbaasde de oprichter zich toen ze de gepersonaliseerde champagneglazen zag staan; ze werden niet simpelweg opgeborgen in een keukenkastje, maar kregen een ereplek in de woonkamer in de kast vol met LP’s.

Onze oprichter, geïnspireerd door de impact van het betekenisvolle geschenk, besloot om haar passie voor personalisatie en haar ondernemerschap te bundelen. Tijdens haar studie werd het concept van PersonalSurprise gecreëerd. Het idee was helder: de kracht van gepersonaliseerde producten benutten om emotie, waardering en betekenis te brengen in geschenken en bijzondere momenten. Sindsdien is PersonalSurprise uitgegroeid tot een toonaangevend merk dat gewijd is aan het creëren van unieke en onvergetelijke geschenken voor elke gelegenheid.

We zijn er trots op dat we deel uitmaken van jouw speciale momenten en hopen dat onze producten net zo veel vreugde en betekenis brengen als ze voor ons deden toen we begonnen.

Bedankt dat je ons verhaal hebt gelezen. We kijken ernaar uit om samen met jou nog veel meer bijzondere herinneringen te creëren.

Met persoonlijke groet,

Het team van PersonalSurprise

Image

PersonalSurprise tijdens een huwelijksbeurs in de Koepelhal Tilburg.