Nieuwe producten

 • Gato Negro borrelplank

  € 28,95

  Ben jij de gelukkige winnaar van de Gato Negro borrelplank? Wacht dan niet langer en personaliseer hem naar eigen wens. Vul je unieke promotie code in na het ontwerpen van de plank en ontvang deze plank kosteloos. 

  Deze borrelplank is van beukenhout, 34,5 cm lang en heeft een stoer jute touw waaraan het opgehangen kan worden. Je ontwerp wordt in het bruin in de plank gegraveerd. Welk design ga jij in de plank laten graveren? Kies uit een van de beschikbare ontwerpen in onze tool of ontwerp zelf iets!

 • Serveerplank met lederen handgreep eikenhout graveren

  € 33,95

  Wil je een stoere serveerplank voor borrels en feestjes? Of een snijplank waar je overheerlijk gegrild vlees op kunt aansnijden? Deze stoere plank doet het goed als cadeau bij stoere vaders, opa's of stoere dames. Ook erg passend als decoratie bij een industrieel interieur.

  Deze hoge kwaliteit serveerplank is gemaakt uit één stuk van eikenhout. Door zijn mooie afwerking en stoere lederen handgreep is hij een echte eyecatcher! De handgreep is bevestigd met flinke schroeven. Wij graveren je ontwerp in het bruin op de plank. Ontdek in de tool wat er allemaal mogelijk is. We zijn erg benieuwd wat we voor jou mogen graveren!


  Meer dan 2 stuks? Staffelkortingen worden automatisch berekend. Informatie voor zakelijke of speciale bestellingen.

  ▼ Meer info hieronder