Gepersonaliseerd Whiskeyglas

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een echte whiskey liefhebber of wil je iemand gewoon graag verrassen met een uniek cadeau? Laat dan een whiskeyglas graveren bij PersonalSurprise!

Bij ons ben je aan het juiste adres om cadeaus te personaliseren. Je vindt bij ons de allerleukste cadeaus voor vrienden, familie en werknemers. Of je nu als particulier of als zakelijke klant wilt bestellen, het kan allebei! Bekijk hier hoe je een whiskeyglas kunt personaliseren.

Whiskeyglas graveren bij PersonalSurprise

Is bijv. je vader een echte whiskey liefhebber? Of drinkt je vriend(in) zo nu en dan graag een lekkere whiskey of borrel? Verras hem of haar met een eigen ontworpen whiskeyglas! Het ultieme cadeau voor een verjaardag of bijvoorbeeld jubileum.

Een persoonlijk cadeau is altijd leuk om te geven. Laat het glas graveren met de naam van de jarige of een leuke tekst als felicitatie. Onze whiskeyglazen graveren we allemaal zelf en zijn van goede kwaliteit. Zo weet je zeker dat de eigenaar er lang plezier van heeft!

Personaliseer en bestel je whiskeyglas eenvoudig online

Wij maken jouw persoonlijke cadeau met liefde. Met behulp van een lasermachine wordt het glas met grote precisie bewerkt en schoongemaakt. Ten slotte pakken wij het ook als cadeau voor je in.

Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand maar is diegene geen liefhebber van een sterke borrel? Ook voor hen hebben wij andere leuke, persoonlijke cadeaus! Wat dacht je van andere glazen, zoals wijnglazen of bierglazen. Of een unieke snijplank of wijnkist? Bij PersonalSurprise hebben we een uitgebreid assortiment. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online jouw persoonlijke cadeau.

Persoonlijke cadeaus zijn de leukste cadeaus om te geven. Zo weet je zeker dat de ontvanger een cadeau krijgt dat niemand anders heeft! Op zoek naar een ander cadeau voor mannen?

Ontwerp je eigen whiskeyglas

Op onze website personaliseer je eenvoudig een cadeau. Wanneer je ontwerp klaar is graveren wij het ontwerp in wit op het glas. Doordat je het ontwerp volledig zelf kunt bepalen, heb je altijd een uniek cadeau. Dit gepersonaliseerde glas is vooral leuk voor Vaderdag of een verjaardag!

Tijdens het ontwerpen kun je teksten, namen, afbeeldingen en eigen uploads toevoegen. Je bent hier vrij in en bepaalt volledig zelf hoe het persoonlijke cadeau eruit komt te zien.

Het whiskeyglas heeft een inhoud van 26 cl en in de bodem van het glas zit een druppel. Je kunt kiezen om het cadeau kosteloos in cadeauverpakking in te laten pakken. Het cadeau ziet er top uit in transparante geschenkfolie met een strik en sticker. Met of zonder cadeauverpakking, het cadeau ziet er hoe dan ook top uit om te geven!