Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een echte bierliefhebber of wil je iemand gewoon graag verrassen met een uniek cadeau? Laat dan een bierglas graveren bij PersonalSurprise!

Bij ons ben je aan het juiste adres om cadeaus te personaliseren, ook wanneer je maar één stuk nodig hebt. Je vindt bij ons de allerleukste cadeaus voor vrienden, familie en werknemers. Of je nu als particulier of als zakelijke klant wilt bestellen, het kan allebei! Bekijk hier hoe je een bierglas kan personaliseren.

 Persoonlijk bierglas van PersonalSurpriseBierglas graveren bij PersonalSurprise

JOUW BIERGLAS GRAVEREN >

 

Ontwerp je eigen bierglas

Op onze website personaliseer je eenvoudig een bierglas. Wanneer je ontwerp klaar is graveren wij het in wit op het bierglas. Doordat je het ontwerp volledig zelf kunt bepalen, heb je altijd een uniek cadeau. Een gepersonaliseerd bierglas is vooral leuk voor samen te proosten op een verjaardag of voor vaderdag!

Tijdens het ontwerpen kun je teksten, namen, afbeeldingen en eigen uploads toevoegen. Je bent hier vrij in en bepaalt volledig zelf hoe het bierglas eruit komt te zien.

Het bierglas staat op een voetje en heeft een inhoud van 32 cl. Volgens ons een ideale maat om een lekker speciaalbiertje of pilsje in te schenken. Maak je cadeau compleet met een bierrekje, persoonlijke flesopener. Zo kun je je cadeau direct compleet maken!

Bierglas graveren bij PersonalSurprise

Is je vader een echte bierliefhebber? Of drinkt je vriend(in) graag een lekker biertje? Verras hem of haar met een eigen ontworpen bierglas! Het ultieme cadeau voor een verjaardag of bijvoorbeeld jubileum.

Een persoonlijk cadeau is altijd leuk om te geven. Laat het bierglas graveren met de naam van de jarige of een leuke tekst als felicitatie. Onze bierglazen graveren we allemaal zelf en zijn van goede kwaliteit. Zo weet je zeker dat de eigenaar er lang plezier van heeft! 

Personaliseer en bestel je bierglas eenvoudig online

Wij maken jouw bierglas met liefde. Met behulp van een lasermachine wordt het glas met grote precisie gegraveerd. Daarna maken wij het glas schoon en pakken wij het ook als cadeau voor je in.

Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand maar is diegene geen bier liefhebber? Ook voor hen hebben wij andere leuke, persoonlijke cadeaus! Wat dacht je van andere drinkglazen, zoals wijnglazen of whiskeyglazen. Of een unieke snijplank of wijnkist? Bij PersonalSurprise hebben we een uitgebreid assortiment. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online jouw persoonlijke cadeau.

Persoonlijke cadeaus zijn de leukste cadeaus om te geven. Zo weet je zeker dat de ontvanger een cadeau krijgt dat niemand anders heeft!

JOUW BIERGLAS GRAVEREN >


Bierglas cadeaupakket

Geef je liever direct een compleet pakket dan een los glas? Wij leveren het gepersonaliseerde glas ook direct met een seizoen biertje in een kist met schuifdeksel. Uit dit kistje snijden wij een vlak weg om het biertje en het glas te kunnen zien wanneer je het cadeau afgeeft. Zelfs het inpakken van het cadeau kun je aan ons overlaten. Doordat wij cadeaus in transparante folie inpakken blijft het persoonlijke cadeau zichtbaar en is het een op en top compleet cadeau waar je zelf niets meer aan hoeft te doen.


 Bierglas pakket graveren


BIERGLAS CADEAUPAKKET ONTWERPEN >


Biercadeaus graveren bij PersonalSurprise