Ben je op zoek naar een leuk kado voor je vriendin, vrouw, moeder of grootmoeder? Een origineel en persoonlijk kadootje dat je zelf kunt ontwerpen met een grappige of persoonlijke tekst, namen of een afbeelding valt altijd in de smaak.

 

Bij ons ben je aan het juiste adres om kado’s voor vrouwen te personaliseren, ook wanneer je maar één stuk nodig hebt. Je vindt bij ons de allerleukste kado’s voor je partner, vriendinnen, familie en werknemers. Of je nu als particulier of als zakelijke klant wilt bestellen, het kan allebei! Bekijk hier hoe je een vrouwenkado's kan personaliseren.

 

Kado's voor vrouwen bekijken >

 

Ontwerp een drinkglas

Is zij een echte wijn- of misschien wel bierliefhebber? Laat dan een persoonlijk glas graveren bij PersonalSurprise! Op onze website personaliseer je eenvoudig een van onze velen drinkglazen. Wanneer je ontwerp klaar is graveren wij het in wit op het gekozen drinkglas. Doordat je het ontwerp volledig zelf kunt bepalen, heb je altijd een uniek kado. Een gepersonaliseerd glas is vooral leuk voor samen te proosten op een mijlpaal, als bedankje, voor een verjaardag, moederdag of gewoon zomaar. Altijd leuk toch!

 

Tijdens het ontwerpen kun je teksten, namen, afbeeldingen en eigen uploads toevoegen. Je bent hier vrij in en bepaalt volledig zelf hoe het glas eruit komt te zien. Maak je kado compleet met een fles wijn. Zo kun je je kado direct vanuit huis compleet maken!

 

Snijplank laten graveren bij PersonalSurprise

Is je moeder, oma of vriendin een keukenprinses? En kan ze ook zo genieten van quality time onder het genot van een lekkere hapjes? Verras haar dan met een gepersonaliseerde snij- of serveerplank! Het ultieme cadeau voor iemand die graag afspreekt met vrienden of familie en zorgt voor de lekkerste versnaperingen!

 

Een persoonlijk cadeau is altijd leuk om te geven. Extra leuk om te geven tijdens een verjaardag, feestje of speciale dag. Laat deze snijplank personaliseren met de naam, leuke tekst, recept, afbeelding of kant-en-klaar ontwerp. Je bent volledig vrij in het ontwerpen. Met een persoonlijk gemaakte houten snij- of serveerplank weet je zeker dat de eigenaar er lang plezier aan beleeft!

 

Personaliseer en bestel je kado eenvoudig online

Wij graveren jouw ontworpen geschenk met liefde. Met behulp van een lasermachine wordt het kado met grote precisie gegraveerd. Daarna pakken wij het ook als geschenk voor je in. Helemaal klaar om te geven!

 

Ben je op zoek naar een een ander persoonlijk kado? Dan is deze persoonlijke snoeppot misschien wat je zoekt. Of wat dacht je van een serveer- of snijplank zoals een opdienplateau van leisteen, of een kaasplateau? Bij PersonalSurprise hebben we een uitgebreid assortiment. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online jouw persoonlijke kado.

 

Persoonlijke kado’s zijn de leukste kado’s om te geven. Zo weet je zeker dat de ontvanger een kado krijgt dat niemand anders heeft!

 

Kado's voor vrouwen bekijken >