Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een echte bierliefhebber of wil je iemand gewoon graag verrassen met een uniek cadeau? Laat dan een bierglas personaliseren bij PersonalSurprise! De lekkerste (speciaal) biertjes kunnen voortaan gedronken worden uit een persoonlijk bierglas.

 

Bij ons ben je aan het juiste adres om cadeaus te personaliseren. Je vindt bij ons de allerleukste cadeaus voor vrienden, familie en werknemers. Of je nu als particulier of als zakelijke klant wilt bestellen, het kan allebei! Bekijk hier hoe je een bierglas kan personaliseren.

 

Jouw bierglas graveren >

 

Ontwerp je eigen bierglas

Op onze website personaliseer je eenvoudig een bierglas. Wanneer je ontwerp klaar is graveren wij het in wit op het bierglas. Doordat je het ontwerp volledig zelf kunt bepalen, heb je altijd een uniek cadeau. Een persoonlijk bierglas is vooral leuk voor vaderdag of samen te proosten op een verjaardag!

 

Tijdens het ontwerpen kun je teksten, namen, afbeeldingen en eigen uploads toevoegen. Je bent hier vrij in en bepaalt volledig zelf hoe het bierglas eruit komt te zien.

 

Het bierglas staat op een voetje en heeft een inhoud van 32 cl. Maak je cadeau compleet met een persoonlijke flesopener of bierrekje. Ideaal om je cadeau direct vanuit huis compleet te maken!

 

Bierglas personaliseren bij PersonalSurprise

Is je vader een echte bierliefhebber? Of drinkt je vriend(in) graag een lekker biertje? Verras hem of haar met een eigen ontworpen bierglas! Het ultieme cadeau voor een verjaardag of bijvoorbeeld jubileum.

 

Een persoonlijk cadeau is altijd leuk om te geven. Laat het bierglas personaliseren met de naam van de jarige of een leuke tekst passend bij het cadeaumoment. Onze bierglazen lasergraveren we allemaal zelf en zijn van goede kwaliteit. Zo weet je zeker dat de eigenaar er lang plezier van heeft!

 

Personaliseer en bestel je bierglas eenvoudig online

Wij maken jouw persoonlijke bierglas met liefde. Met behulp van een lasermachine wordt het glas met grote precisie gegraveerd. Daarna reinigen wij het glas en pakken wij het ook als cadeau voor je in.

 

Ben je op zoek naar een ander gepersonaliseerd cadeaus? Wij hebben vele andere leuke, persoonlijke cadeaus! Wat dacht je van andere drinkglazen, zoals wijnglazen of whiskeyglazen? Of een unieke snijplank of wijnkist? Bij PersonalSurprise hebben we een uitgebreid assortiment. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online jouw persoonlijke cadeau.

 

Persoonlijke cadeaus zijn de leukste cadeaus om te geven. Zo weet je zeker dat de ontvanger een cadeau krijgt dat niemand anders heeft!

 

Jouw bierglas graveren >