Bestellen en Betalen

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kunt bij ons kiezen voor de volgende betaalmethodes om je cadeau zo snel mogelijk te ontvangen. 

iDEAL

Klarna Achteraf betalen

Creditcard

Bancontact

Paypal

Je betaling wordt op deze manier direct verwerkt, zodat we meteen kunnen beginnen met het graveren van jouw cadeau.


Voor zakelijke klanten is het ook mogelijk via een handmatige overboeking te betalen. Neem hiervoor contact met ons op per telefoon of e-mail info@personalsurprise.nl. Deze betaling staat binnen 2-3 werkdagen op onze rekening. Zodra deze verwerkt is, wordt het cadeau verstuurd en ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Hou bij deze manier van betalen daarom rekening met een iets langere levertijd.


Hoe gebruik ik een kortingscode of cadeaubon?

Ga naar je winkelwagen en klik op 'Heeft u een promotiecode?' Vul de code in en klik op 'Toevoegen'. Het bedrag van jouw bestelling wordt dan automatisch aangepast. Je kunt één kortingscode per bestelling gebruiken.


Ik heb geen orderbevestiging ontvangen.

1. Wil je alsjeblieft je ongewenste e-mail controleren? 

2. Wil je alsjeblieft controleren of je het juiste e-mailadres hebt toegevoegd aan je account? Log hiervoor in op je account, check dit en pas eventueel het e-mailadres aan. 

Heb je na deze twee tips, nog niet ontdekt waarom je geen bevestiging van je bestelling hebt ontvangen? Wil je dan alsjeblieft contact met ons opnemen via info@personalsurprise.nl? Dan sturen wij je opnieuw een bevestiging van je bestelling toe.