Zakelijk relatiegeschenk

Geschreven 20-02-2020 13:34:45
Categorie Zakelijk relatiegeschenk

Zakelijk relatiegeschenk

Zakelijk geschenk

De gepersonaliseerde geschenken van PersonalSuprise zijn door het graveerwerk geheel uniek en het perfecte relatiegeschenk.  Zo kunnen wij onder andere wijnkisten graveren. Bij PersonalSurprise koopt u een zakelijk geschenk eenvoudig en snel, en dat al vanaf 1 stuk! Tip: Ook leuk als luxer geschenk voor op een beurs.

Ideale geschenken voor uw medewerkers

Uw personeel in het zonnetje zetten of op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk voor uw medewerkers? Personaliseer een cadeau met uw logo, slogan, bedankt tekst of kerstwens. Staffelkortingen gelden al vanaf 2 stuks. Maak uw cadeau compleet met een fles wijn of geschenkpakket. Ook kan in samenspraak de cadeauverpakking naar wens aangepast worden.

Daarnaast is het mogelijk om een persoonlijke verrassing naar meerdere relaties of medewerkers sturen. Dit kan eenvoudig door ons een Excel-bestand aan te leveren met een lijst van alle namen. Op deze manier kunnen wij eenvoudig voor iedere relatie of medewerker een uniek geschenk graveren. Benieuwd naar onze geschenken voor personeel?

Eenvoudig aanleveren van ontwerpen

Heeft u een hoge kwaliteit ontwerp voor een zakelijk geschenk en wilt u deze direct naar ons versturen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Bij voorkeur ontvangen wij uw bestanden van het logo of ontwerp verkleind met behulp van Winzip of WeTransfer. Het is mogelijk om alle bestandssoorten aan te leveren bij PersonalSurprise. Deze mag u ons via de mail aanleveren. Wij kunnen uw opdracht snel en vakkundig in gang zetten wanneer u uw bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, contactpersoon en factuurnummer (indien voorhanden) meestuurt. Wanneer u uw ontwerp voltooid en afrond wordt het ontwerp automatisch naar ons verstuurd.

Aanleveren van logo of ontwerp in de personalizer

Indien u een product gekozen heeft en personaliseert met behulp van onze personalizer, kunt u een logo of ander bestand uploaden en positioneren door het te vergroten, te draaien én te verschuiven op het afgebeelde product. Kies een hoge kwaliteit bestand bij het uploaden, des te strakker dat de gravure wordt. Wanneer u uw ontwerp voltooid en afrond wordt het ontwerp automatisch naar ons verstuurd.

Enthousiast geworden en benieuwd welke mogelijkheden er voor u zijn? Kijk gerust rond tussen onze werk gerelateerde geschenken of neem direct contact met ons op!

Luxe wijnkist met snijplanken - persoonlijke relatiegeschenken

Referenties

Ellen Mouthaan Makelaardij recensie

Ellen Mouthaan Makelaardij'Wat ben ik zojuist blij verrast met dozen vol mooie snijplanken. Ik heb werkelijk nog nooit promotiemateriaal besteld en het zo snel binnen gehad! Wat een top service! Daarnaast zijn het écht mooie snijplanken, is het logo goed gegraveerd en nog leuk ingepakt met oranje ook. Hulde!'

Eetcafé Feesttapperij De Tump'Onze ervaring met PersonalSurprise is super! Het contact zijn korte lijntjes, alles is bespreekbaar en super snelle levering en service. Heel mooi eindproduct!'