Top 5 persoonlijke Vaderdagcadeaus met gravering 2020

Geschreven 25-05-2020 16:19:12
Categorie Vaderdagcadeaus

Top 5 persoonlijke Vaderdagcadeaus met gravering 2020

TOP 5 PERSOONLIJKE VADERDAGCADEAUS 2020
Vader geniet nog altijd het meest van een cadeau waar beetje moeite van jezelf in zit. Vroeger was het een tekening of knutselwerk, nu is het een passend, uniek cadeau met een lieve boodschap of tekst. Jij kiest het cadeau dat bij hem past en ontwerpt het naar wens, wij graveren jouw ontwerp en pakken het leuk in cadeauverpakking in. Klaar om je vader heel blij te maken!

Whiskeyglas graveren, origineel en uniek Vaderdagcadeau

1. Whiskeyglas

Voor een vader die een echt whiskeyliefhebber is, is dit het ideale cadeau. Ontwerp het glas helemaal zelf of kies een standaard ontwerp in de stijl van bekende whisky’s en pas hem aan met de naam van jouw vader. Laat hem genieten van zijn favoriete whisky’s in zijn persoonlijke whiskeyglas.

Bierpakket Vaderdag, bierpakket met bier, persoonlijk bierpakket

2. Bierpakket

Met dit complete pakket maak je je vader enorm blij! Een verrassing van 3 biertjes in een persoonlijk bierkratje met jouw persoonlijke tekst, spreuk, lieve boodschap of namen. Dit bierpakket bevat 1 pils en 2 speciaalbiertjes afgestemd op het seizoen.  

Bierglas graveren Vaderdag, Vaderdagcadeau persoonlijk bierglas

3. Bierglas

In dit bierglas kunnen de echte bierliefhebbers hun favoriete bier in schenken. Ideaal voor een bier-proef-avond. Maak je cadeau compleet met een bierpakket. Dan kan je vader direct het glas uitproberen en lekkere hapjes erbij smullen.

Heupfles, zakflacon Vaderdagcadeau

4. Heupfles

Op zoek naar een echt stoere mannen cadeau? En vindt hij het leuk om een borreltje mee te nemen? Personaliseer dan zijn eigen zilveren of zwarte heupfles. Leuk om zijn naam op te graveren in de stijl van zijn favoriete drank.

Houten opener Vaderdagcadeau, Opener met naam, tekst

5. Houten flesopener

Een persoonlijke flesopener met een grappige, pakkende tekst, naam of illustratie. Deze stevige en degelijke flesopener zal lang meegaan en nog veel (bier) flesjes openen. Maak je cadeau compleet door er een bierpakket of een tray met 3 bierflesjes bij te geven.

Nog meer toffe en persoonlijke Vaderdag cadeaus bekijken? Bekijk alle stoere cadeaus voor mannen.