Tips voor toffe Vaderdagcadeaus

Geschreven 18-05-2021 17:22:02
Categorie Vaderdagcadeaus

Tips voor toffe Vaderdagcadeaus

De mooiste, zelfgemaakte cadeaus voor Vaderdag!

Het is bijna Vaderdag! Wil jij je vader goed verrassen? Door hem te laten weten dat hij de liefste, sterkste, leukste en slimste papa is? Dan is dit natuurlijk je kans! Je kunt van alles bedenken: een ontbijtje op bed, een mooie knutsel of misschien wel allebei. Wil je inspiratie? Lees dan vooral verder. Wij hebben een aantal tips voor je, om deze dag bijzonder te maken.Een ontbijtplankje voor papa

Breng je papa ontbijt op bed? Hoe leuk is het als dat op een speciaal vaderdagplankje ligt? In de tool zijn verschillende leuke designs met "I love you dad", "The best dad in the world", "Dad is my best friend" en nog veel meer. Je kunt ook kiezen uit leuke illustraties. Of is jouw vader meer van de borrelplank?

Voor de BBQ papa

Kan jouw vader ook niet wachten tot het eindelijk warmer wordt dan 20 graden, en hij het vuur kan aansteken voor de BBQ? Wil je hem verrassen met een uniek cadeau? Dan hebben we deze stoere bbq set die bestaat uit een stoere, houten plank met een vleesmes, een vleesvork, een mes en een aanzetstaal. Graveer de naam van de bbq king papa en een stoer design in de plank en zeker weten dat hij dat leuk zal vinden. Deze bbq set is een absolute aanrader!

NAAR DE VADERDAGCADEAUS >

Voor de papa die graag wandelt, buitenshuis sport of picknickt

Wandelt jouw papa graag in de natuur? Of doet hij een workout in het park? Of gaan jullie met zijn allen wel eens picknicken? Dan is een isoleerfles waarop je een tof design laat graveren misschien een idee? Of neemt hij graag een drankje mee als hij picknickt? Laat dan je toffe design met de lasermachine in een heupfles graveren. Binnen een paar tellen heb jij een origineel cadeautje gemaakt.

Voor je thuiswerkende papa

Werkt jouw vader momenteel veel thuis en wil je hem een cadeau geven waar hij echt iets aan heeft? Wat dacht je van een waterglas met een uniek design en jouw tekst of een koffielepel met zijn naam? Telkens als hij water of koffie drinkt, ziet hij jouw boodschap. De werkdag thuis wordt dan veel leuker.

Voor de papa's die (te) veel snoepen

Snoept jouw papa iets te graag? Of houdt hij van een ijsje na het avondeten? Verras hem dan met een mooie snoeppot met jouw tekst. Of personaliseer een sorbetlepel. Natuurlijk is deze snoeppot dan helemaal van hemzelf! Houdt je vader meer van een drankje? Dan kun je hem vast blij maken met een heerlijk biertje met een gegraveerd bierglas of een leuke, laser graveerde flesopener met een daarop door jouw ontworpen design.

Bekijk hier alle cadeautips: