Ontwerp een gepersonaliseerd Valentijnscadeau

Geschreven 03-02-2020 14:47:13
Categorie Valentijnsdag

Ontwerp een gepersonaliseerd Valentijnscadeau

Een verrassend, uniek en persoonlijk valentijnscadeau!

Verras jouw Valentijn eens met iets anders dan standaard bloemen of bonbons. Dat is natuurlijk ook altijd leuk om te krijgen maar het kan ook anders! Zorg dit jaar eens met minimale inspanning voor de WOW factor! Yep, dat is mogelijk. Met je laptop of pc gewoon vanuit je bureaustoel of bank maak je zelf een origineel, blijvend cadeau.

 

Niet gevreesd! het is niet nodig om een crea bea te zijn, we hebben ook standaard ontwerpen en symbolen waarbij je alleen de naam van je geliefde of een lieve, leuke boodschap hoeft te typen. Wij graveren jouw ontwerp en bezorgen het op de gewenste datum, op het gewenste adres. Laat je het inpakken liever aan iemand anders over? Geen probleem, dat doen we standaard voor je. Graag helpen we je om op ideeën te komen, zie de leukste valentijnscadeaus hieronder.

Snoeppot

Is jouw oogappeltje een zoetekauw? Oftewel een grote snoepkont? Dan is een grote snoeppot gevuld met heerlijk zoets wel iets voor je snoepje. Ook voor de kleinere snoepkont hebben we een kleinere snoeppot. De snoepjes zijn een mix van oud Hollands snoep zoal o.a. kaneel hompen.

Borrelplankje

Doen jullie niets liever dan samen op de bank of aan tafel borrelen? Denk dan ook een beetje aan jezelf en geef haar een borrelplank zodat jullie binnenkort zeker weer lekkere hapjes gaan verorberen. Tip: graveer deze plank in een leuk lettertype met: Borrelen met -naam-! Om je cadeau compleet te maken kun je een fles wijn of chocolade erbij bestellen.

Kaasplank

Zo dol op kaas? Personaliseer een groot kaasplateaukaasplank of uitschuifbare kaasplank waarvan je samen jullie favoriete kazen kunt smullen.

Wijnglazen

Witte, rode of liever een roséwijn? Juist, elke vrouw houdt van een lekker wijntje! Verras haar met persoonlijke wijnglazen. Laat een set wijnglazen graveren met haar of jullie beide namen. Die avond kan niet meer stuk. Ook bieden we aan om een goede Italiaanse wijn erbij te bestellen. Dat maakt het cadeau compleet!

Valentijnscadeau