Gepersonaliseerde relatiegeschenken als zakelijk geschenk

Geschreven 25-05-2021 13:25:19
Categorie Zakelijk

originele relatiegeschenken, gepersonaliseerde relatiegeschenken, personalsurprise

De meest unieke cadeaus voor medewerkers

Ben je op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau voor je medewerkers of collega’s? Of wil je je relaties laten zien dat je ze waardeert? Bedank de mensen die met jou aan je doelen meewerken met een origineel cadeau. Personaliseer een cadeau met een logo, zijn of haar naam, een persoonlijke boodschap of het jaar van indiensttreding. Wil je een cadeau(s) op één adres laten afleveren en persoonlijk overhandigen? Dan kun je het beste bestellen via de webshop of een offerte aanvragen door te klikken op offerte aanvragen in de personalisatietool.
 

Speciale wensen

Wil je de cadeaus bij alle medewerkers of relaties of laten thuisbezorgen, of wil je vele verschillende ontwerpen laten graveren? Neem dan contact op via:

E-MAIL>   of bel   +31 (0) 645611969


Gepersonaliseerde relatiegeschenken als zakelijk geschenk

Gepersonaliseerde relatiegeschenken als zakelijk geschenk

Gepersonaliseerde relatiegeschenken als zakelijk geschenk

Gepersonaliseerde relatiegeschenken als zakelijk geschenk

Gepersonaliseerde relatiegeschenken als zakelijk geschenk

Gepersonaliseerde relatiegeschenken als zakelijk geschenk


Referenties

Ellen Mouthaan Makelaardij recensie

Ellen Mouthaan Makelaardij'Wat ben ik zojuist blij verrast met dozen vol mooie snijplanken. Ik heb werkelijk nog nooit promotiemateriaal besteld en het zo snel binnen gehad! Wat een top service! Daarnaast zijn het écht mooie snijplanken, is het logo goed gegraveerd en nog leuk ingepakt met oranje ook. Hulde!'

Eetcafé Feesttapperij De Tump'Onze ervaring met PersonalSurprise is super! Het contact zijn korte lijntjes, alles is bespreekbaar en super snelle levering en service. Heel mooi eindproduct!'
Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Maak indruk met een gepersonaliseerd relatiegeschenk, eindejaarsgeschenk of een geschenk gegraveerd met uw logo. Dat kan eenvoudig, duidelijk en snel al vanaf 1 stuk. Wilt u meer dan 2 cadeaus laten graveren, dan wordt er automatisch een staffelkorting berekend. Bij het graveren van meer dan 10 cadeaus, leest u op deze pagina hoe u dit het beste kunt aanleveren. Meer informatie over de staffelkortingen kunt u vinden bij het desbetreffende cadeau onder de knop ‘Staffelkortingen’.


Origineel afscheidscadeau collega

Tijdens een afscheid wordt er op zoek gegaan naar een uniek afscheidscadeau typerend voor de collega die afscheid neemt. Bijgevoegd is vaak een kaartje geschreven met een groet of boodschap van de directe collega’s. Daar weten wij een leuke, originele variant voor! Vereeuwig de geschreven groet of boodschap op een cadeau door deze persoonlijke teksten met stift op te laten schrijven, in te scannen en te laten graveren op een cadeau. Tip! Plaats de naam van de medewerker met typerende woorden of grappige bijnamen in het midden van het cadeau met daaromheen de persoonlijke teksten van collega’s.

 

Cadeau als promotiemateriaal

Op zoek naar origineel promotiemateriaal met logo van uw bedrijf en eventuele tekst of een slogan? Wij graveren regelmatig cadeaus als promotiemateriaal of giveaway voor op een beurs of cadeaus die zó speciaal zijn dat ze niet snel weggegooid zullen worden. Daardoor behouden ze lang hun promotiewaarde. Voorbeelden zijn een bakker die een broodplank geeft met het bedrijfslogo of een aannemer/keukenhandelaar die het ultieme housewarming cadeau geeft door een grote snijplank te geven met de succeswens in het nieuwe huis of in de nieuwe keuken. Bij haast is een zeer spoedige levering mogelijk.

 

Gerelateerde blogs