Een origineel huwelijkscadeau

Geschreven 15-01-2021 16:20:10
Categorie Een origineel huwelijkscadeau

Een origineel huwelijkscadeau

Een origineel huwelijkscadeau

Je bent uitgenodigd voor een huwelijk. Exciting! Het is altijd lastig om te bedenken wat je wilt geven aan het bruidspaar.

Veel bruidsparen laten weten dat ze graag geld willen als huwelijkscadeau. Sommige gasten vinden het niet prettig om een envelop met geld te geven. Ze vinden het misschien saai en het is geen herinnering aan de speciale dag. Een origineel cadeau met de namen van het bruidspaar en een mooie tekst die iets over hen vertelt, laat zien dat je de tijd hebt genomen om een cadeau uit te kiezen en dat je ze goed kent, want het is persoonlijk. Doe daarom waar jij je goed bij voelt. 

Welk bedrag

Dan komt de volgende keuze: wat wil je uitgeven? Om je op weg te helpen, zijn hier wat tips: ben je uitgenodigd voor de receptie of voor het avondfeest? Is het avondfeest inclusief diner of is het een dansfeest? Ga je alleen of met je partner? Gemiddeld geven mensen €25 per persoon of €50 per stel wanneer ze naar de receptie gaan. Wanneer ze ook naar het diner en avondfeest gaan, stijgt het bedrag naar €50 tot €100 per persoon. Is het kersverse paar familie of erg close met jullie? Dan geef je waarschijnlijk meer! Als je besluit om dit bedrag aan een cadeau uit te geven, dan lees je hier een aantal tips welke originele huwelijkscadeaus geschikt zijn voor een kersvers bruidspaar.

champagneglas-graveren-origineel-huwelijkscadeau-champagneglazen-graveren-personalsurprise

Tips voor huwelijkscadeaus

Een huwelijkscadeau geef je om het bruidspaar te verrassen, het liefst iets persoonlijks dat ze ook nog eens goed kunnen gebruiken. Hoe leuk is het dan om een gepersonaliseerd cadeau te geven? Dit cadeau zal hen altijd blijven herinneren aan de dag die in het thema van hen stond. Bij PersonalSurprise kun je alle cadeaus personaliseren met bijvoorbeeld de namen van het stel, de trouwdatum, een mooi ornament, een uitspraak van het stel of je eigen tekening of ontwerp gebruiken. Hierdoor wordt het een persoonlijk cadeau en zal het niet zomaar op een stapel belanden.

gegraveerd-wijnkoeler-gepersonaliseerd-origineel-huwelijkscadeau-personalsurprise

Een gepersonaliseerd cadeau voor een stel

Zijn de bruid en bruidegom echte food lovers? Dan vinden ze een snijplank met een mooi ontwerp en hun namen waarschijnlijk erg leuk. Of denk eens aan een mooie bestekset met hun namen en een klein ornament. Houden ze van lekkere hapjes? Dan is een gegraveerde borrelplank waarschijnlijk een hit.  Feestelijke, gegraveerde champagneglazen met een fles champagne vallen bij vrijwel iedereen in de smaak. Of denk eens aan een leuke, gegraveerde wijnkoeler met een fles wijn, voor gezellige avonden. En een taartschep waarin je Mr. & Mrs. laat graveren, is ook een bijzonder cadeau als herinnering aan deze mooie dag. Door deze cadeautjes kan hun speciale avond niet meer stuk!